Un 2019 per reinventar-se …

Aquest 2018 per nosaltres ha estat molt especial perquè hem celebrat 15 anys d’entitat i això és senyal d’un camí ple de molts moments i experiències úniques. Hem pogut observar i sentir durant aquest any que estem en un moment molt bonic, on la gent que treballa a Dinàmic està alegre i compromesa amb el que fa. Això mateix ens indica que estem en forma i amb ganes de seguir sumant educació i valors des del nostre àmbit de treball.
 
Paral.lelament, els esdeveniments de nostra societat segueixen i ens fan revisar internament moltes coses per seguir millorant i madurant com a persones educadores que acompanyen a infants, joves i adults en els seus propis processos de la vida. Per aquesta raó, el nostre compromís com a entitat segueix en ferm i no és altre que estar a prop dels centres educatius i ajuntaments per fomentar conjuntament una transformació individual i col.lectiva que aporti consciència, empatia, respecte i bona convivència, sense que tot això afecti a l’identitat i autencitat de cada persona. Canviem la imposició per la inspiració, la queixa per la proposta, la frustació per l’esperança i la negativitat per l’optimisme realista.
Donem les gràcies novament als tècnics/ques i regidors/es d’ajuntaments, directors/es de les escoles, proveïdors, families, infants i educadors/es que heu confiat en col.laborar amb Dinàmic un any més. Sentim una alegria molt gran per estar a tants espais educatius i poder conèixer a tantes persones implicades i compromeses amb el que fan. Això ens fa vibrar i ens motiva per seguir creixent com una entitat que te com a filosofia “l’educació per la vida”.
Per últim, tan sols us volem convidar a que aprofiteu al màxim el final d’aquest any, que feu del 2019 un any per reiventar-vos i seguir avançant cap a la vostra millor versió, que cada dia sigui una oportunitat per fer autocrítica, aprendre, agrair i celebrar. Brindem amb tots i totes vosaltres.
Que la flor de l’educació sempre es mantingui plena de vida! Salut i bon 2019!
Equip Dinàmic

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: