Tornem amb energies renovades … benvingut curs 2019/2020!

Tornem i ho fem per disetena vegada seguida. Comencem un nou curs amb el compromís de mantenir la nostra acció en l’àmbit educatiu, en el lleure, en el creixement individual i col.lectiu i en la cooperació internacional.

Sentim que tenim el privilegi de fer la feina que ens agrada i d’avançar, per poc que sigui, cap a una societat amb valors més humanistes i sensibles davant els diferents tipus de desigualtats que ens envolten.

No pretenem salvar res, ens agrada accionar-nos des d’una altra posició. Tan sols pretenem crear relacions i col.laboracions sanes dins les comunitats educatives per dos coses ben clares: la primera per poder aprendre i, la segona, per poder facilitar processos d’aprenenatges en infants, joves i adults. Potser així avançarem més lent, però tenim la certesa que també arribarem més lluny.

Donem les gràcies a totes les escoles, instituts, ajuntaments i organitzacions que confien en nosaltres i també a tots els equips educatius que ens acompanyen en aquest nou camí ple de reptes i oportunitats.

Benvingut curs 2019/2020, “tot està per fer i tot és possible”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: