Últim tram d’una campanya d’estiu inoblidable

Ja estem encetant la part final d’una campanya de casals d’estiu que passarà a la història de la nostra entitat i del sector del lleure. Segurament els equips educatius mai l’oblidaran, com també els i les infants i les famílies participants .

Us volem compartir que Dinàmic actualment té en funcionament 16 serveis d’activitats d’estiu repartits entre Barcelona i El Maresme i més de 900 infants que estan gaudint o han gaudit de les nostres activitats.

Hem fet un esforç molt gran per fer tot això possible i estem donant el màxim cada dia per oferir a la comunitat educativa un espai necessari davant la coneguda situació sanitària. Tanmateix, existeix en nosaltres un sentiment d’agraïment infinit per la col.laboració i confiança de totes les families que s’han inscrit a les activitats d’estiu i també pel recolzament de la majoria d’agents externs i interns que han facilitat la possibilitat d’oferir aquests serveis.

Ara ens toca l’sprint final i no hem de baixar la guàrdia. Els equips educatius de cada casal han hagut d’adaptar-se a molts canvis i, tot i que han hagut de superar molts reptes, es manetenen amb energies i amb moltes ganes de seguir compartint moments educatius, lúdics i emocionals amb totes les nenes i nens de la campanya d’estiu.

Seguim fent educació, seguim fent lleure! Cap mascareta ens taparà el somriure!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: