Els nostres projectes

En l’encontre entre tu i nosaltres s’estableix la relació, un vincle on la qualitat es concreta en cadascuna de les propostes i dels programes, tenint en compte les necessitats de cada una de les parts. Pretenem que la construcció, elaboració, i realització de cadascun dels projectes neixi d’un equilibri comú, de la confiança i la dedicació.

Els projectes que duem a terme des de l’Associació Dinàmic tenen tres focus d’acció i, d’aquí, neixen les tres principals àrees que conformen: “Associació Dinàmic, Educació per a la Vida”

Dinàmic “Lleure en Acció” 

És l’àrea destinada als nostres projectes centrats en el lleure i l’educació, tant d’infants com de joves, als seus propis centres o a d’altres espais – tant públics com privats.

Són projectes d’aquesta àrea: les Extraescolars, els Menjadors, els Casals d’Estiu, l’Escola Integral, entre d’altres.

.

Dinàmic “Transformació”

És l’àrea destinada als projectes de creixement humà i formació experiencial, tant per a joves com per a adults, en definitiva, persones que volen gaudir des de la vivència, vers el seu desenvolupament humà, el de les persones que l’envolten i el del món on viu.

Són projectes d’aquesta àrea: l’Escola per a Famílies, la Formació per a Mestres, els Tallers per a Joves, els Grups i Activitats de desenvolupament personal, etc.

Dinàmic “Cooperació”

Presenta projectes destinats a comunitats humanes socialment i econòmicament més desafavorides de l’estat de Chiapas (Mèxic) a fi d’impulsar-les, tot acompanyant-les en el procés de construcció d’oportunitats de futur a través de l’educació.

La nostra identitat, construïda a partir de responsabilitat, creativitat i consciència, i la nostra vocació de servei enfocada en el bé comú de les persones, defineixen les nostres apostes, les quals reflecteixen els nostres principals valors.

El tipus gestió que realitzem en cadascun dels nostres projectes depèn de les necessitats de les persones que ens els encarreguen. Aquesta pot ser Integral o Compartida.

Si desitges més informació, et pots posar en contacte amb nosaltres a través clicant aquí!

 

logo_Dinamic_educacio_per_la_vida
A %d bloguers els agrada això: