Dinàmic Cooperació Internacional

COOPERACIODes de l’any 2010 l’Associació Dinàmic també treballa per a la construcció d’un món més just, més equitatiu, a través del projecte educatiu Dinàmic Internacional, des d’on generem oportunitats de futur per a la infància més vulnerable de l’estat de Chiapas, al sud de Mèxic.

FES UN DONATIU O FES-TE SOCI/A PER RECOLZAR L’EDUCACIÓ DELS INFANTS DE CHIAPAS

Gràcies a la teva aportació podem transformar i acompanyar els processos de molts nens i nenes que no disposen  dels recursos educatius necessaris. VEURE VIDEO

Fes la diferència amb nosaltres i ajudan’s a construir els somnis d’aquests infants! FER DONATIU

L’escola Ignacio Manuel Altamirano és el centre neuràlgic de la comunitat Molino Los Arcos, on 150 nens i nenes de Primària assisteixen a classe. El centre també ens cedeix espais per desenvolupar reforç educatiu i emocional amb estudiants de secundària a través de diverses activitats esportives, artístiques i culturals .

La nostra voluntat és ampliar l’impacte de la nostra acció en cooperació internacional per donar resposta a nous territoris i noves realitats vulnerables on l’educació pugui generar oportunitats reals de millora.

Per conèixer millor el projecte et convidem a visitar el web de Dinàmic Cooperació Internacional i la resta de xarxes socials següents:

fb la pàgina de Facebook | twitter el perfil de Twitter |  youtube_icona el canal Youtube Internacional

Si formes part d’una escola o d’un centre educatiu i vols que els alumnes comparteixin i aprenguin com és una escola a Chiapas i estableixin una conversa entre iguals amb els infants, informa’t sobre el projecte “Dinamic Internacional”.
Agermana’t amb l’escola Ignacio Manuel Altamirano de la comunitat indígena Molino Los Arcos (San Cristóbal de las Casas, Chiapas, Mèxic). Contacta amb nosaltres i t’informarem de les possibilitats de col·laboració.

Equip Dinamic Internacional

.

 

Coneix l’equip de Dinàmic Cooperació Internacional, que fa possible tirar endavant el projecte des de Barcelona i des de Chiapas.

A %d bloguers els agrada això: