Lleure en Acció. Extraescolars

Amb el nostre projecte d’activitats extraescolars treballem per aconseguir que el centre educatiu on les realitzem arribi a tenir un contingut d’activitats ric en diversitat, a fi d’atendre tots els gustos dels nois i noies, i amb una qualitat pedagògica que faci de cada activitat un espai que sumi al creixement i desenvolupament dels seus participants.

Per aconseguir aquesta important fita, ens impliquem i partim de diversos objectius i metodologies:

  • Posem el focus de la nostra acció directament en l’infant, tot vetllant pel seu benestar cognitiu, físic i emocional dins l’activitat i, a partir d’aquí el guiem cap a l’aprenentatge del coneixement. Les nostres propostes d’activitats són, en essència, lúdiques i educatives.
  • Establim una comunicació directa i propera amb les famílies i les persones que treballen al centre educatiu que ens permet connectar-nos a una xarxa respectuosa i responsable, on uns tenim en compte les necessitats dels altres.
  • Disposem d’un equip de monitors preparat per dur a terme cadascuna de les activitats que proposem. Alhora, establim un programa de formació continuada que els permet aprofitar i seguir creixent amb les experiències que van acumulant.
  • Utilitzem eines específiques per acompanyar als participants a l’assoliment dels aprenentatges que proposem a les activitats durant tot el curs (Objectius, Sessions Tipus, Programacions, Informes,…)
  • Executem un sistema de seguiment de les activitats fruit del treball en equip entre l’equip de monitors/es i el coordinador de les activitats.
  • Oferim un ventall d’activitats on els destinataris no són únicament els i les alumnes. Ampliem, si és de l’interès de l’AMPA o l’escola, les activitats als pares i mares, als i les mestres i, fins i tot, realitzar activitats en família.

Actualment estem realitzant aquestes activitats:

Activitats de Lleure per a infants i joves

Activitats Lleure Dinamic.xlsx

 

Si vols conèixer amb més profunditat la nostra proposta d’activitats extraescolars, pots contactar amb nosaltres aquí. Et respondrem encantats!

 

A %d bloguers els agrada això: