Inscriu-te

A continuació, et facilitem la inscripció de la majoria de projectes que actualment estem realitzant. Volem facilitar-te la informació i els tràmits indispensables per inscriure el teu fill/a a les nostres activitats.

Aquí  trobaràs totes les instruccions, en funció del tipus d’activitat:

Inscriu-te a l’Espai de migdia escolar

Si vols inscriure el teu fill/a a algun dels espais de migdia escolar que gestionem, sol·licita’ns la informació a través del correu electrònic menjador@viudinamic.org o trucant al 933573519 (de dilluns a divendres en horari de 10 a 15h). En cas de qualsevol dubte, t’informarem de tota la documentació complementària per tal de completar el procés d’inscripció. No oblidis llegir la normativa:  Espai de Migdia Ocata / Espai de Migdia Rosa Sensat / Espai de Migdia Sant Cristòfol / Espai de Migdia Turó d’en Baldiri / Espai de Migdia La Mar Bella

Si ja ho tens clar pots fer la inscripció on-line AQUÍ

També pots descarregar-te el full dinscripció, imprimir-lo, omplir-lo i entregar-lo directament a la coordinadora del menjador. Fes clic a la teva escola:

Inscriu-te a les Extraescolars i/o a l’Acollida

Ja et pots descarregar la butlleta d’inscripció per a les nostres extraescolars o fer la inscripció on-line! Un cop hagi passat el període inicial d’inscripcions durant el setembre  contacta abans amb nosaltres per assegurar la teva plaça. Després escull la teva millor opció per fer la teva inscripció:

Opció 1 (ON-LINE)

Opció 2

Per a qualsevol dubte o aclariment, contacta’ns aquí.

Atenció! Si desitges inscriure’t a les extraescolars de l’escola Sagrada Família  del Masnou o de l’escola Fructuós de Gelabert i La Mar Bella de Barcelona, t’hauràs de posar en contacte directament amb l’AMPA de l’escola.

Inscriu-te al les activitats d’estiu de Dinàmic! (ON-LINE a partir del 25 d’abril de 2020)

Boto-Casals-estiu

Si vols que el teu fill/a tingui una experiència molt positiva en els nostres casals d’estiu pots inscriure’l a les activitats que realitzarem durant aquest període de l’any. Tens varies opcions per fer la teva inscripció:

Opció 1 (ON-LINE) 

Omple el “Formulari d’inscripció on-line”  seguint tots els passos que s’indiquen i adjuntant la documentació requerida. També trobaràs en aquest mateix enllaç tota la informació del servei.

Opció 2 (per correu electrònic)

  • Llegir la informació del servei d’estiu al que et vols inscriure. Pots trobar-la clicant AQUÍ.
  • Ecanejar tots els documents que es requereixen i enviar-ho per correu electrònic a estiu@viudinamic.org
 Per a qualsevol dubte o aclariment, contacta’ns aquí.

%d bloggers like this: