Inscriu-te

A continuació, et facilitem la inscripció de la majoria de projectes que actualment estem realitzant. Volem facilitar-te la informació i els tràmits indispensables per inscriure el teu fill/a a les nostres activitats.

Aquí  trobaràs totes les instruccions, en funció del tipus d’activitat:

Inscriu-te al les activitats d’estiu de Dinàmic! 

Boto-Casals-estiu

Si vols que el teu fill/a tingui una experiència molt positiva en els nostres casals d’estiu pots inscriure’l a les activitats que realitzarem durant aquest període de l’any. Tens varies opcions per fer la teva inscripció:

Opció 1 (ON-LINE)

Opció 2 (presencialment)

  • Llegir la informació del servei d’estiu al que et vols inscriure. Pots trobar-la clicant AQUÍ. 
  • Si tens la informació en paper, retalla i omple la butlleta d’inscripció i entrega-la en el lloc i horaris que indica la difusió juntament amb la documentació que es requereix.

Opció 3 (per correu electrònic)

  • Llegir la informació del servei d’estiu al que et vols inscriure. Pots trobar-la clicant AQUÍ.
  • Ecanejar tots els documents que es requereixen i enviar-ho per correu electrònic a estiu@viudinamic.org
 Per a qualsevol dubte o aclariment, contacta’ns aquí.

 

boto-menjadors 2017-18Inscriu-te als Menjadors

Si vols inscriure el teu fill/a a algun dels menjadors que gestionem, sol·licita’ns la informació a través del correu electrònic menjador@viudinamic.org o trucant al 933573519 (de dilluns a divendres en horari de 10 a 15h) i et farem arribar la butlleta d’inscripció i també et podrem facilitar la normativa general dels menjadors. T’informarem de tota la documentació complementària per tal de completar el procés d’inscripció.

Si ja ho tens clar pots fer la inscripció on-line AQUÍ

 

boto-acollida i extraescolars 2017-18

Inscriu-te a les Extraescolars i/o a l’Acollida

Ja et pots descarregar la butlleta d’inscripció per a les nostres extraescolars o fer la inscripció on-line! Un cop hagi passat el període inicial d’inscripcions durant el setembre  contacta abans amb nosaltres per assegurar la teva plaça. Després escull la teva millor opció per fer la teva inscripció:

 

Opció 1 (ON-LINE)

Opció 2

Per a qualsevol dubte o aclariment, contacta’ns aquí.

Atenció! Si desitges inscriure’t a les extraescolars de les Escoles Bergantí i Sagrada Família  del Masnou, t’hauràs de posar en contacte directament amb la direcció de l’escola Bergantí amb l’AMPA de l’escola Sagrada Família respectivament.

Anuncis
%d bloggers like this: