L’equip humà

hands-598145_640Davant de cadascun dels nostres projectes hi ha un equip humà que el concreta a la realitat. Així, per a nosaltres, les persones, tant les que duem a terme les accions com les que les reben, són la base de la nostra existència i doten de sentit el nostre dia a dia.post it equip

Ens agrada cuidar els equips humans que conformem la nostra entitat posant molt èmfasi i cura en la relació que s’estableix, estem molt segurs que en un equip:

Busquem que cada individu que participa en els nostres projectes esdevingui un referent de l’entitat i, alhora, respecti la seva pròpia identitat individual. És des d’aquest equilibri com creiem que els projectes que realitzem brillen i accionen transformació i creixement en les persones a qui van adreçats.

D’aquesta manera, els nostres equips els componen persones amb un sentit de pertinença a l’entitat; amb afinitat pels valors, missió i visió d’aquesta; i alhora, amb una capacitats, preparació i experiència pròpia i necessària per realitzar les funcions de les quals en són responsables i una actitud oberta i càlida.

Dinàmic està format per educadors/es, pedagogs/es, mestres, monitors/es de lleure, directors/es de lleure… Molts d’ells/es amb experiència en els projectes que realitzen, i d’altres que l’estan adquirint, tots per seguir transformant-se segons la seva visió de vida, educar i viure des del cor.

Coneix els diferents equips de Dinàmic:

      

Per poder sostenir aquest teixit de relacions, que és la nostra entitat, disposem de processos de formació experiencial on cada persona que hi participa connecta amb els nostres valors, amb els seus propis, al mateix temps que reben un acompanyament cap a una comprensió més profunda de l’actitud, les capacitats i la mirada perquè enriqueixin la relació amb els destinataris (infants, joves i adults) i els diversos programes que realitzem.

A %d bloguers els agrada això: