L’Associació

Dinàmic som una entitat sense afany de lucre que ens movem per la transformació del món i de les persones que hi convivim. Sabem que, amb la nostra existència, el món pot ser una mica diferent a com és ara. No pretenem que la nostra tasca sigui grandiosa, però sabem de l’impacte i del poder transformador de cada acció, per petita que sigui.

Fundada el 2004, ja són molts els anys d’experiència que avalen la nostra acció i els projectes que realitzem. Són anys de creixement i aprenentatge continuat que ens han permès arribar a ser l’entitat que som ara: una organització amb projectes de qualitat, amb aptitud en les relacions humanes i eficaços en l’atenció de les necessitats que la realitat i les persones ens demanen satisfer.

Posem el focus de la nostra acció en el món del lleure infantil i juvenil, en el creixement personal i humà, i en projectes per a la cooperació internacional.

Per a més informació pots visitar cadascun dels apartats de les nostres línies d’acció:

    

I és que, amb el pas dels anys, són moltes entitats, associacions de mares i pares (AMPA), escoles, centres educatius, ajuntaments i centres cívics els que han confiat i mantenen la confiança en la nostra manera de viure, de fer i de plasmar els projectes. Gràcies a ells, i al nostre equip humà, ens hem convertit en el Dinàmic que som aquí i ara.

Per al desenvolupament de totes les nostres iniciatives conformem un grup humà dinàmic, professional i compromès amb les persones i el desenvolupament cap a una societat més humana, conscient i viva. Entre tots formem Dinàmic, entre tots eduquem per a la Vida.

Coneix      Visita   Boto Amb qui col·laborem

T’interessa la nostra entitat? Vols participar en els nostres projectes?
Contacta amb nosaltres o inscriu-te a les nostres activitats.
A %d bloguers els agrada això: