Missió

Som un equip de persones compromeses amb l’educació i el creixement personal dels infants, joves i adults. Confiem en el particular potencial de cada individu per aconseguir la millor versió de si mateix, desenvolupant competències i incorporant noves capacitats.

Ens apassiona construir, coordinar i realitzar projectes educatius i de creixement personal i, alhora, oferir serveis que responguin a les necessitats i recerques dels nostres clients i possibles destinataris.

Treballem amb responsabilitat, creativitat i consciència, valors que ens defineixen i fan que les nostres accions esdevinguin de qualitat.

Amb el nostre treball ens agrada contribuir a que la vida sigui un espai encara més ric facilitant experiències que promouen la llibertat, l’autenticitat, la igualtat i la convivència de les persones.

 

punt blau Per als infants i joves, consulta el projectes de:  

.

.

punt-vermell Per als joves i adults, us convidem a conèixer els projectes de: 

 

 

 Per a la construcció d’un món més just, descobreix el nostre projecte de Dinàmic Cooperació, des d’on generem oportunitats de futur per a la infància més vulnerable de Chiapas (Mèxic). 

 

 

Ens agrada afavorir l’intercanvi amb persones responsables, implicades amb allò que els mou, amb ganes de créixer i transformar, amb visió d’oportunitat, perquè compartint també avancem cap a una millor proposta educativa i un model social més just.

N’ets tu una d’elles?
Vols que t’acompanyem a fer créixer la teva escola, institut, centre cívic, entitat o empresa? Vols crèixer amb nosaltres?
Informa’t dels nostres projectes, o bé participa en alguna de les nostres activitats!
Contacta |  Inscriu-te
A %d bloguers els agrada això: