Visió

El nostre esperit és dinàmic i, així, està format de grans dosis d’il·lusió sorgides de la nostra aspiració més profunda, seguir avançant cap a un futur immediat més humà i esperançador.

El nostre desig és que cada experiència ens ajudi a ser motor real de transformació social i personal. Volem que la nostra entitat sigui un agent important perquè les persones, sigui quin sigui el seu rol dins la societat, trobin el seu propi camí, de manera que el lleure esdevingui un espai d’aprenentatge de qualitat dins de l’educació dels infants, joves i les seves famílies.

D’aquestes il·lusions sorgeixen els següents reptes que ens marquem per al futur:

punt-groc Seguirem encomanant, a través de la nostra acció, els nostres valors a infants, joves, famílies i professionals, per tal d’acompanyar-los a ser més conscients i lliures en els seus passos, en el seu caminar. I ajudarem a que els centres educatius treballin des de la suma de totes les persones que hi estan involucrades. Visita

.

Serem una resposta real, innovadora i creativa a través dels nostres projectes de lleure i de creixement personal, que s’adeqüi a les necessitats reals de cada persona, o col·lectiu, i moment. Visita

.

.

punt blau Ampliarem l’impacte de la nostra acció en cooperació internacional per donar resposta a nous territoris i noves realitats vulnerables on l’educació pugui generar oportunitats reals de millora. Visita

punt-verd Serem un pont que connecti persones implicades en l’àmbit educatiu infantil i juvenil i, alhora, acompanyarem en la inspiració els adults compromesos que vulguin que el seu cor sigui el motor de vida i de canvi.

punt-vermell Impulsarem la transformació dels centres educatius i culturals perquè esdevinguin veritables comunitats d’aprenentatge on la consciència, la llibertat i l’amor siguin els seus pilars.

punt-groc Influirem perquè la nostra societat doni més valor a les persones, en detriment dels valors basats en el rendiment i la producció.

En definitiva, a Dinàmic seguirem acompanyant i formant éssers humans responsables, que es respectin a si mateixos i a les persones del seu entorn, amb les quals conviuen.

Creiem fermament en les nostres aspiracions i sabem que aquestes ens serveixen per caminar endavant i amb claredat. Seguint-les, garantim que estem connectats amb els nostres valors, els quals ens identifiquen i aporten un valor únic a la marca Dinàmic.

 

nota Galeano

T’animes a construir aquesta realitat amb nosaltres?
Contacta |  Inscriu-te
A %d bloguers els agrada això: