Dinàmic – Transformació

TRANSFORMACIO

Ens apassionen les persones i la interacció amb el món que les envolta, com a protagonistes de la seva realitat i responsables de viure la seva pròpia vida. La nostra experiència i constant capacitació ens permet oferir un conjunt de projectes i activitats on el focus són els joves i els adults.

Oferim tallers, formacions, projectes o activitats que acompanyen a joves i adults per assolir el propi benestar, tot recorrent el camí de l’autodescoberta d’un mateix/a.

Aquest camí que proposem cap al benestar no està limitat a les persones, ja que també disposem de projectes que volen impactar en la societat amb propostes riques i innovadores, apostant perquè la societat on vivim estigui en continu moviment constructiu.

Potenciem el creixement personal i el desenvolupament humà tot oferint vivències transformadores i/o formatives que:

  • Ens ampliïn la visió i concepció del món, i de nosaltres mateixos/es.
  • Ens acompanyin en el desenvolupament de competències i habilitats humanes com l’empatia, l’assertivitat, l’escolta activa, la comunicació eficaç, l’autoestima, etc.
  • Ens estimulin valors humans que fomentin una actitud vital més autèntica, justa i amorosa com la consciència, la responsabilitat i la presència.
  • Ens mostrin diferents i noves maneres de gestionar-nos en els límits, les emocions, la corporalitat, la sexualitat, la intimitat, els pensaments, les addiccions, les relacions, entre d’altres.
  • Ens permetin descobrir la nostra pròpia identitat i talents i dirigir-los cap a la missió i visió de vida pròpia i única.
  • Ens connectin amb l’alegria de viure.
  • Ens validin com a éssers humans.

Perquè això sigui possible, posem al teu abast un conjunt de projectes per realitzar en grup:

Creixement Personal                Formació Vivencial


Teràpia Gestalt                                              Orientació i emprenedoria juvenil

Coaching Transformacional                      Formació per a docents i educadors/es

Pedagogia Sistèmica                                     Formació per a organitzacions i empreses

Volem sumar i construir una societat més plural, dinàmica i compromesa amb propostes i projectes que aportin noves visions o coneixements a diferents col·lectius; sumin sensibilització, respecte i tolerància en les diferents realitats que existeixen dins la nostra pròpia societat; ofereixin activitats que inspirin els seus participants a impulsar-se en els seus propis projectes, ampliïn la mirada cap a noves maneres de divertir-se, desmarcant-nos de les activitats proposades des de la societat del consum.

Transformació Social | Competències bàsiques i orientació per a joves               

Tallers per a pares i mares (Family Gym) | Intervenció i acompanyament per a docents (Projecte “Com aprenem”)

Gestió i lideratge d’equips| Comunicació i treball cooperatiu                          

Mediació i transformació de conflictes

* Els projectes i activitats de l’àrea de Dinàmic Transformació es realitzen a espais tant diversos com: instituts, escoles, centres cívics, espais públics, entre d’altres, fins i tot, a la mateixa via pública.

.Equip TransFormacio

Et convidem a conèixer l’equip transformador de Dinàmic, que posa tota la seva il·lusió i expertesa per acompanyar-te!

Si tens interès en conèixer més de prop la nostra àrea de transformació pots contactar amb nosaltres.