La nostra manera

La nostra manera de fer ens identifica com a una entitat amb un criteri propi i madur. Com moltes persones del nostre entorn i de la societat, compartim una mirada constructiva de la vida, amb sentit crític i positiu.

Dinàmic, un univers ple de possibilitats!

Dinàmic, un univers ple de possibilitats!

La nostra identitat és el conjunt de valors que caracteritzen l’acció que desenvolupem a cadascun dels nostres projectes i activitats:

punt-groc El Dinamisme com la nostra forma de viure el dia a dia i de respondre a les necessitats dels projectes i les persones que els duem a terme.

punt-vermell La Proximitat com l’actitud amb què tractem a les persones.

punt-verd La Responsabilitat com a eix bàsic en la nostra presa de decisions, permetent-nos accionar hàbilment i amb confiança.

punt-groc L’Alegria com a l’emoció des de la qual impulsem les nostres activitats i vivim tant el present com la nostra visió del futur.

punt blau La Consciència com a centre per cuidar cada moment, cada persona i cada projecte.

punt-vermell La Cooperació com a valor indispensable en la relació entre totes les persones. Busquem fomentar el treball cooperatiu i sostenir-nos en ell en tots i cadascun dels nostres projectes.

punt-verd L’Equitat com a creença que un món més just, equilibrat i constructiu és possible, assumint el valor igual de les persones i dels col·lectius, i entenent que tots disposem dels mateixos drets i oportunitats i ens podem relacionar de manera simètrica.

T’identifiques amb nosaltres?

Contacta |  Inscriu-te

Vols conèixer els projectes on plasmem els nostres valors?